От известно време при натискане на педала на спирачката, се чува нещо като съскане или шум като от помпене с ръчна помпа.Спирачната течност не намалява, спирачките си държат.Признак на какво може да е.Колата е фиат брава, спирачната помпа и сервото мисля са същите или поне конструктивно са идентични, питам тука понеже по се чете.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съскане от педала на спирачката.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеОт известно време при натискане на педала на спирачката, се чува нещо като съскане или шум като от помпене с ръчна помпа.Спирачната течност не намалява, спирачките си държат.Признак на какво може да е.Колата е фиат брава, спирачната помпа и сервото мисля са същите или поне конструктивно са идентични, питам тука понеже по се чете.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕм кажи де.
Сядаш в колата, натискаш педала на спирачката, държиш натиснат и палиш, ако педала пропадне всичко е ок.
Всички съскат. По скоро въздишатНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПравилния начин е:
Сядаш в колата, натискаш педала на спирачката, държиш натиснат и палиш, ако педала пропадне всичко е ок.
Всички съскат. По скоро въздишатПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕ туй го знам, аз рекох нещо другоНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment